torsdag 1 maj 2014

Mycket att skriva=)

DET VAR NÅGRA VECKOR SEN JAG SKREV DET HÄR MEN DET KOMMER INTE UPP FÖRRÄN NU SÅ NI FÅR VARA NÖJDA ÄNDÅ♥♥♥♥

Ja vad ska jag börja med?... Kanske helgen? eller lördag? eller skolan? eller ja jag har som sagt sjukt mycket att skriva.


Jag tänker börja med helgen iallafall. Och den har varit grym och häftig. Ja och det var så här att min lärare sa att jag skulle gå ut och springa eller gå raska promenader så det har jag gjort och det är det jag ska berätta om nu... Och jag och Tove var ute på fredag och söndag. Och på fredan gick det ganska bra men jaja jag tyckte det var så jäkla skönt så jag och mamma o pappa var ute och gick i lördags  och det var ju också kul så ja. Men ja på fredan tänkte jag och Tove SPRING/JOGGA och jag orkade kanske 100-200 meter=). Och på söndag var vi ju också ute och det gick TOPPEN för vi sprang/joggade 1 km- 1,5km så jag var så grymt nöjd och idag var vi också ute men det gick så pass bra så det var inget särskilt med det.

Okej ja tänker ta skolan nu s tar jag det bästa till sist=) och det är så att nu i skolan så ska vi lära oss mycket nya saker och det tycker jag är ganska jobbigt men vad ska man göra? Jag kämpar på iallafall. Så får det gå som det går jag kan inte göra bättre än vad jag klarar av. Och eftersom jag kämpar så mycket så kommer bloggen i andra hand som ni kanske förstår. Så döda mig inte:P. Men jag försöker med både blogg och skolan och jag tycker att det går hyfsat.

Och till sist nu på lördag... Jag längtar så sjukt mycket och jag vill inte avslöja för mycket med det handlar om kaniner... och så men resten får ni gissa er till och jag kommer nog skriva mer om det på lördag så får vi se när vi hörs nästa gång //Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar