fredag 11 oktober 2013

Min rygg=(=(

Hej hej :(

Ja som i titeln har jag jätte ont i ryggen och ni vill säkert veta varför!?

Och det ska ni få veta jag ska berätta från början:

Jag skulle iväg till ridskolan och rida på onsdagen och jag fick en jätte söt häst som heter Poker och han är kanske 1,55 i manken och det är ju inte jätte högt och så men han är så så så söt!. Men ja vi red och det var super roligt tills... det var kanske 10 minuter kvar av lektionen och vi skulle få rida utan stigbyglar (det är det man har fötterna i) och ja det gick bra till en början och sen hände det som inte INTE fick hända...Jag tappar balansen och ramlar av! Och jag slår i ryggen men annars så gick det väl bra men jag fick sitta upp igen och skritta 1 varv så jag inte skulle bli rädd. Så igår kom jag hem halv 12 från... akuten!:(. Igenligen orkar jag inte blogga men jag gör det ändå för jag vill inte svika er!
Och ja jag har några muskler som har gått sönder!:(Men ja jag har JÄTTE ,JÄTTE ont idag och jag hade igår också!. Men jag har.. Eller så här kan man skriva...Jag är BLÅ över nästan hela ryggen och jag har ont och är om!

Och vad jag menar med inte fick hända ja visst händer det och jag lever ju och så men jag har ont och så och klart man får ramla av och så men det är bara INTE så kul!

Och nu lyssnar jag på en låt väldigt mycket och det är den här!:

Lyssna gärna och skriv vad ni tycker men vi hörs hejdå//Johanna

Ps: imon kommer 2 som ska vara hos oss nästa vecka och det ska bli kul!.=(=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar